Tukena surun hetkellä – hautaustoimistonne Loviisassa

Ota yhteyttä
Hautaustoimistokuvake

Kun suru kohtaa, me autamme. Hautaustoimisto Andersson & Co tarjoaa kattavat hautaustoimistopalvelut vahvalla kokemuksella Loviisassa ja lähialueilla.

 

Vuodesta 1994 palvellut hautaustoimistomme on tukenanne vaikeissa hetkissä. Käytännön järjestelyjen tekeminen voi olla surun hetkellä haastavaa, mutta luotettava toimistomme auttaa hautajaisjärjestelyissä toiveitanne kuunnellen. Palvelemme asiakkaitamme joka tilanteessa kiireettömästi ja kunnioittaen.

 

Olemme palvelleet samoissa tutuissa tiloissa Loviisan keskustassa toimintamme alusta asti. Palvelemme paikan päällä toimipisteessämme, tai voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Päivystysnumeromme palvelee vuorokauden ympäri.

Hautajaisjärjestelyt toiveidenne mukaan

Kun läheinen on poissa, Hautaustoimisto Andersson & Co auttaa hautajaisten järjestelyssä toiveidenne mukaisesti. Toimipisteemme on Loviisassa, jonka lisäksi palvelemme asiakkaita myös ympäröivissä kunnissa sekä muualla Suomessa. 

Yhteystietomme:

Hautaustoimisto Andersson & Co Oy

Aleksanterinkatu 10

      07900 Loviisa

Toimistomme on avoinna ma–pe klo 9–16. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan.

 

Päivystämme kaikkina vuorokaudenaikoina 24/7 numerossa

019 532 850.

 

Palvelemme myös ruotsiksi – vi betjänar även på svenska.

Luotettavat palvelut hautajaisiin

Tarjoamme monipuoliset hautauspalvelut pitkällä kokemuksella. Hoidamme hautajais-, siunaus- ja muistotilaisuuden järjestelyt asiakkaan tarpeiden mukaan. Saatte kauttamme muun muassa arkut ja uurnat, hautajaiskukat sekä hautakivet. Meille on tärkeää auttaa järjestämään hautajaiset, jotka tekevät kunniaa vainajalle sekä läheisten tahdolle.

 

Tulkaa tapaamaan meitä, niin voimme keskustella rauhassa järjestelyiden yksityiskohdista. Voimme hoitaa tilaisuuden kokonaisuudessaan tai voitte kertoa, mistä asioista toivotte meidän huolehtivan.

Lisätietoa palveluistamme